Unieke muurschilderingen

blog afbeelding 20220706885 1

U besluit om uw muren opnieuw te gaan schilderen. U loopt een woonwinkel of bouwmarkt van een groot merk binnen verf of behang te kopen. Daar heeft u slechts de keuze uit een 13 in een dozijn verfkleur. Of een behang met een standaard printje of tekst. Het erge is ook nog, het printje herhaalt zich. Waardoor u over de gehele muur hetzelfde patroon heeft. Kies daarom voor unieke muurschilderingen. Met een unieke muurschildering bepaal jij zelf wat het hoofd thema is van de schildering. Zo heeft u geen 13 in een dozijn patroon of tekst op de muur staan.

Welke soorten muurschilderingen?

Wilt u een gehele jungle inclusief tijgers en papegaaien op uw muur? Of Woezel en Pip op uw kinderkamer? Of wat dacht u van een compleet geschilderd strand? Dat is geen probleem voor Rik muurschilderingen Alles is mogelijk. Het aanbrengen van een muurschildering is binnen één dag mogelijk. U hoeft alleen maar aan te geven wat u op uw muur wilt hebben en hoe groot de schildering moet worden. Dit doet u met behulp van plaatjes, foto’s en het doorgeven van de afmetingen. Deze soorten muurschilderingen zijn mogelijk:

  • Baby- & kinderkamers
  • Muurteksten en bedrijfslogo’s
  • Muurschildering op maat
  • Paneelschilderingen
  • Geboorteborden

Hoe werkt het aanbrengen van een muurschildering?

Afhankelijk van wat er op de muur komt, wordt er een schets op uw muur gezet. Dit gebeurd met behulp van een potlood. De lijnen op de muur vormen de basis om de achtergrond te schilderen, waarna er steeds verder naar de voorgrond wordt geschilderd. Zo ontstaat er diepte in de schilderingen. Het schilderen gebeurd met acrylverf. Dit is reukloos en snel droog. Zo kunt u de kamer dezelfde avond nog in gebruik nemen. Bij grote projecten wordt ook wel een projector ingezet. Wanneer de muur droog is, i het af te nemen met een vochtige doek, zo verwijderd u de schildering zonder opnieuw te hoeven schilderen.

Wat kost een muurschildering?

Wat een muurschildering kost is afhankelijk van veel factoren. Zo is het afhankelijk van het soort schilderij. Een muurschildering met veel details kost meer tijd om te maken dan een bedrijfslogo. Ook de grootte en ondergrond heeft invloed op de prijs. Vraag daarom een offerte aan om niet voor verrassingen te komen te staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.