Ontharen Zoetermeer

blog afbeelding 20220610720

Waarom ontharen in Zoetermeer? Heb jij last van overmatig haargroei? Maakt jou dit onzeker en wil jij hier graag vanaf? Dan is ontharen in Zoetermeer wel wat voor jou! Permanente ontharing kan op twee manieren. Namelijk door elektrische ontharing en IPL (Intense Pulsed Light). Beide vormen van ontharing zogen voor wel 80% minder lichaamshaar. Beide technieken zijn zo ver ontwikkeld dat ze op alle plekken van het lichaam kunnen worden toegepast. Met professionele apparatuur wordt de behandeling precies afgestemd op jouw type huid. Zo werkt de schoonheidspecialist naar het best haalbare resultaat voor jouw huid.

Voordelen ontharen Zoetermeer

Laserontharing is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ook wanneer jij last hebt van overmatige haargroei is het mogelijk om het tot 80% te verminderen. Het is niet mogelijk om de focus te leggen op een specifieke kleur haar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alleen de grijze haren. Er wordt aangeraden om tijdens een zwangerschap of het geven van borstvoeding te wachten met een ontharingsbehandeling. Ook bij het hebben van een erg zongebruinde huid wordt het volgen van een behandeling afgeraden. Ben jij niet zeker of jij in aanmerking komt? De eerste intake is vaak gratis, vraag hier om advies. Wat zijn de voordelen van ontharing?

  • Geen irriterende scheerbultjes
  • Niet tot amper scheren
  • Overmatig haargroei wordt aanzienlijk verminderd
  • Gladdere structuur van de huid

Elektrische ontharing

Bij elektrisch ontharen wordt met een naaldje een kleine elektrische puls gegeven op het haarzakje van de haar. De puls zorgt ervoor dat de bloedtoevoer naar het haarzakje wordt afgesloten. Waardoor het haarzakje afsterft. Het zakje wordt verwijderd door de schoonheidsspecialiste. Doordat alle haren er één voor één worden uitgehaald, is dit een tijdrovende klus. Hoe groter de behandelde oppervlakte is, hoe langer de tijd tussen de behandelingen is. Afhankelijk van de oppervlakte en hoeveelheid haar kan dit proces maanden tot jaren duren. Het nadeel van de behandeling is dat dit als pijnlijk kan worden ervaren en meer geschikt is voor kleine oppervlaktes.

Intense Pulsed Light

IPL is een behandeling waarbij geconcentreerde korte lichtpulsen worden afgegeven op de huid. Deze pulsen zetten melanine, ook wel pigment om in warmte. Hierbij wordt het haarzakje geabsorbeerd. Bij een professionele behandeling in de salon wordt het haarzakje hiermee vernietigd. Bij deze vorm van ontharing zijn er vele thuisapparaten beschikbaar. Deze zijn veel minder effectief. Verder kan er bij verkeerd gebruik een branderig gevoel ontstaan of kan het apparaat zelfs brandwonden veroorzaken. Ook bij deze vorm van ontharing is het mogelijk dat de haren terug groeien. Hoe groter het contrast tussen de huid en het haar, hoe effectiever de behandeling zal zijn. Naast definitieve ontharing is ook het aanbrengen van permanente make-up in Zoetermeer een mogelijkheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.