Stel uw badkamer samen met badkamermeubels

blog afbeelding 20220707909

Om uw perfecte badkamer in te richten heeft u de perfecte badkamermeubels nodig. Gelukkig zijn er veel bedrijven die u hierbij kunnen helpen. Zo is het tegenwoordig mogelijk om de badkamermeubels op maat te laten maken. Hierdoor is het mogelijk om jouw badkamer helemaal naar wens in te richten.

Verschillende materialen

Badkamermeubelen worden in verschillende materialen gemaakt. Ook kunt u bij samenstelling van uw eigen meubels kiezen welke materiaal uw voorkeur heeft. Dit betekent dat u de front, kastromp en het blad helemaal zelf kunt uitkiezen. Perfect wanneer u uw eigen badkamer wilt samenstellen. Voor fronten zijn er verschillende materialen. Zo kunt u kiezen voor massief eikenhout of gefineerd MDF. Indien u dit wenst is het ook mogelijk om de lak te oliƫn of blank te lakken. De kastromp is verkrijgbaar in het wit of antraciet melamine op watervast MDF. De lades zijn verkrijgbaar in verschillende merken. De bladen worden naar keus geleverd in verschillende materialen, zoals massief eikenhout en eikenifineer op MDF. Ook hierbij zijn er verschillende merken beschikbaar.

Proces badkamer op maat

Wanneer u een badkamer op maat gemaakt wilt hebben zijn er verschillende stappen die u doorloopt. Zo begint u met het kiezen van de gewenste badkamermeubel. Door het filteren van het type front en het aantal lades verkleint u de keuze. Nu kunt u op het plaatje klikken om uw gewenste meubel samen te stellen. Nadat u deze keuze gemaakt heeft krijgt u een mail met een gedetailleerde tekening, waarop u precies kunt zien hoe uw meubel eruit komt te zien. Nadat u akkoord gegeven hebt ontvangt u de betaalgegevens. Als de betaling binnen is ontvangt u binnen 2 tot 4 weken de badkamermeubel. Deze kan afgehaald worden of u kunt het meubel ophalen in de winkel.

Eiken badkamermeubel

Een eiken badkamermeubel op maat zorgt voor een industriƫle look voor uw badkamer. Daarnaast zorgt het voor een gezellige sfeer en voegt het warmte toe aan de ruimte. Uiteraard zijn deze eiken badkamermeubels ook op maat te bestellen, zodat deze precies aansluiten bij uw wensen. Omdat de ene meubel natuurlijk verschilt van de ander, zijn er extra veel verschillende meubels te kiezen. Hierdoor is er voor elke badkamer een passende meubel te vinden. Een eiken badkamermeubel is eenvoudig te combineren met andere meubels. Zo past de kleur van een eiken badkamermeubel zowel bij donkere, lichte als kleurrijke badkamers. Hierdoor is een eiken badkamermeubel dus geschikt voor elke badkamer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.