Echo Alblasserdam: voor bewegend beeld van uw kindje

picsea kd3qRzgEl70 unsplash

Meer inzicht in uw zwangerschap met een echo Alblasserdam

Uw zwangerschap is een bijzondere tijd, een periode van zoveel mogelijk genieten. Het zwanger zijn roept echter ook altijd vragen op, en dat is logisch. Er gebeurt zoveel in uw lichaam, door dat kleine mensje dat in u leeft en heel snel groeit. We mogen blij zijn met de mogelijkheden van de echografie. Door het maken van een echo Alblasserdam ziet u uw kindje in levende lijve, en kunnen er ook vragen worden beantwoord.

Echo echo echo

Gedurende uw zwangerschap worden er verschillende echo’s gemaakt. Het gaan dan om vroege echo’s (het eerste bewegende beeld van uw kindje), om termijnecho’s en om groei echo’s. Natuurlijk wilt u zich op uw gemak voelen tijdens het maken van deze echo’s. Want het is een net iets intiemer contact dan tijdens een normale fotosessie. Daarom heeft u alle recht om voor een echo Alblasserdam een verloskundigenpraktijk te zoeken die bij u past.

Intake echo en termijn echo

De eerste echo wordt gemaakt tijdens het intakegesprek. Het geeft u meteen de bevestiging dat alles in orde is met uw zwangerschap. Tijdens het gesprek en die eerste echo, bij een verloskundige Alblasserdam, kunt u ook uw eerste vragen stellen. Zo gaat u vast een stuk geruster, en met antwoorden, weer terug naar huis. Bij de volgende echo, de termijnecho, wordt ook de uitgerekende datum bepaald: altijd fijn en leuk om te weten!

Een band opbouwen

U denkt er van tevoren misschien niet over na, maar u gaat een band opbouwen met uw verloskundige Alblasserdam. Zij onderzoekt uw lichaam, beantwoordt uw vragen en wordt ook een soort vertrouwenspersoon. Belangrijk dus dat u zich prettig bij haar voelt. Zij begeleidt u en uw kindje in die belangrijke fase naar de geboorte, en tijdens de kraamtijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.