Rust in de natuur: Florinata vakantiepark Voorthuizen

gayatri malhotra P9gkfbaxMTU unsplash 1

Vakantiepark Voorthuizen in de luwte van de bossen

Met een druk leven of een veeleisende baan is het belangrijk om regelmatig even te ontsnappen aan alle hectiek. Een vakantiepark met een rustgevende sfeer, met hoge bomen en struiken die de tijd hebben gehad om te groeien, is dan de ideale plek om te vertoeven. Deze oase van rust en natuur vindt u op de Veluwe, in Voorthuizen.

Kleinschalig chaletpark met veel natuur

Al 30 jaar is Park Florinata een vakantiepark in Voorthuizen. Het is ontstaan toen in de jaren 20 van de vorige eeuw op de grond een biologische kwekerij met bomen en gewassen werd gestart. Hierdoor is er nu nog steeds een veelzijdige natuur, met veel dieren, zoals uilen, spechten en eekhoorns. Louis van Hamburg liet door zijn broer Tom Huize Florinata ontwerpen, een huis dat zowel kenmerken van de Amsterdamse school als van de antroposofische bouwkunst vertoont. Het is inmiddels een Rijksmonument.

Chaletpark in Voorthuizen

De vrouw van Van Hamburg bewoonde het huis tot haar dood in 2005. Inmiddels is het vrijstaande huis gerestaureerd, voorzien van alle moderne apparatuur en beschikbaar voor twee gasten. Het park zelf is de afgelopen tijd uitgebreid met 35 plekken. Heeft u interesse in dit vakantiepark Voorthuizen, dan zijn er huurkavels beschikbaar voor nieuw te bouwen chalets. Ook als u belangstelling heeft voor een chalet te koop Voorthuizen, dan bent u bij Park Florinata aan het juiste adres.

Sfeervol chalet te koop Voorthuizen

Hoewel het gaat om een park dat omgeven is door de natuur, zijn de recreanten van alle gemakken voorzien, zoals verharde parkeerplekken en moderne voorzieningen, waaronder aardgas, elektra en sfeervolle verlichting. Stel u eens voor dat u op dit vakantiepark in Voorthuizen een eigen vakantiewoning heeft. Dat betekent extra genieten van uw welverdiende rust!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.