De dynamische kunstwerken van kunstenaar Jack Liemburg

GOLDEN LOVE 768x770 1

Galerie Jacksart van Jack Liemburg

Ben je net als ik een liefhebber van modern art met een rauw randje? Dan wordt het tijd om kennis te maken met Jack Liemburg en zijn galerie Jacksart. Deze kunstenaar en performer uit Nederland verweeft fotografie en schilderkunst in combinatie met een ongekend kleurenpalet. Deze kunstvorm is creatieve uniekheid. Galerie Jacksart van Jack Liemburg is te bezoeken in Apeldoorn. Ontdek zijn kunst in Apeldoorn en dompel je onder in onbekende dimensies.

Bovennatuurlijk en alledaags

Kunstenaar Jack Liemburg creëert een schouwspel in de wereld met zijn fascinerende kunstwerken. Hij combineert zijn voorliefde voor wonderlijke monumentale onderwerpen en de kwetsbare rauwe schoonheid van het alledaagse. De hereniging tussen het bovennatuurlijke en alledaagse in een onwaarschijnlijke werkelijkheid. Niets is wat het lijkt… Ieder kunstwerk is een belevenis, een dynamisch avontuur dat de kijker in vervoering brengt. Een blueprint van the dark & the bright side of the moon, energetisch en poëtisch tegelijk.

Jack Liemburg vertaalt op geheel eigen wijze alledaagse thema’s op grote linnen doeken. Dat doet hij met zijn eigen gevoelens en denkbeelden. De kunstenaar maakt zo’n 200 tot 300 schilderijen per jaar. Zijn kunstwerken zijn te bewonderen in galeries in Nederland en in meerdere buitenlandse galeries.

Mixed media art

Een van zijn specialisaties is mixed media art. Mixed media is een begrip afkomstig uit de beeldende kunst. Bij deze kunstvorm worden diverse media gebruikt. Dit is een zeer schilderkunstige techniek, waardoor de diverse media één geheel worden. De mixed media is zeer breed en er kunnen diverse materialen en kleuren gebruikt worden. Voor zijn mixed media art maakt Jack Liemburg gebruik van beroemdheden, oude meesters, steden en gerechten.

Jacksart

De schilderijen van Jack Liemburg zijn een beleving an sich. Soms een tikkeltje ondeugend, op en top uitbundig en zeker gewaagd. Maar bovenal zijn het kunstwerken die je niet snel zal vergeten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.